Serveis 3P

Mobles a mida

Fabriquem en poc temps i de forma totalment personalitzada: comanda a comanda, moble a moble, peça a peça amb l’acabat que tu necessitis

Assessorament

Les teves idees i la nostra experiència ho fan possible. Els nostres especialistes es desplacen a la teva llar o oficina per prendre mesures i realitzar, al teu costat, un pressupost personalitzat, sense cap compromís per part teva.

Acabats

Disposem d’una àmplia gamma d’acabats, colors, gruixos, materials, etc. això ens permet oferir infinitat de combinacions. És pràcticament impossible que no puguis trobar el que més t’agradi i s’ajusti a les teves necessitats.

Estalvi

Ser fabricants, sense intermediaris, té els seus avantatges. Per això podem ajustar-nos a les teves necessitats també en preu. La varietat de materials, acabats i gruixos ens permet en tots els casos ajustar-nos al teu pressupost.

Finançament

Disposem d’un sistema de finançament flexible perquè s’adapti millor a la teva realitat.
  T’assessorem per triar les opcions que millor s’ajustin a les teves necessitats.

Fabricació

A 3P Mobel som fabricants, i per això els nostres mobles tenen una única limitació: la que tu els posis. I tot això amb acabats clàssics o moderns. Disposem de l’última tecnologia capaç d’oferir solucions totalment personalitzades. No tenim «estoc», fabriquem comanda a comanda i moble a moble

Transport

Cada comanda és lliurada al domicili del client per un equip propi de 3P Mobel, totalment especialitzat en el transport, maneig i muntatge de mobles. Transportem i muntem en qualsevol punt de Catalunya i Andorra.

Montaje

De manera eficient els nostres equips especialitzats són els encarregats d’instal·lar i ajustar cada moble al seu espai, centímetre a centímetre.

Post-Venda

Posa’t en contacte amb el nostre departament d’Atenció al Client per a resoldre els dubtes que tinguis en relació a la teva comanda. Pots comunicar-nos qualsevol aspecte que consideris important sobre el lliurament, el producte o l’espai en el qual es va a instal·lar el teu mobiliari. Totes les teves aportacions seran valorades i contemplades pel nostre equip.

Garantia

Estem tan convençuts de la qualitat de la nostra fabricació que t’oferim 3 anys de garantia en qualsevol dels nostres productes.

Deja una respuesta